Kalkunruller med smørdampede grøntsager

Kalkunruller med smørdampede grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 kalkunschnitzler
 spsk.dijonsennep
6 skiverskinke
 spsk.basilikum
 salt
 peber
 spsk.olie
 dl.vand
 
 Smørdampede grøntsager:
3 gulerødder
1 squash
30 g.smør
 dl.Kaffefløde 9%
2 spsk.basilikum
 
Opskrift:
Bank schnitzlerne tynde med en kødhammer. Dup kødet med køkkenrulle. Smør et lag tyndt sennep på schnitzlerne. Læg skinken ovenpå, og drys med salt, peber og basilikum. Rul dem sammen, og bind med bomuldsgarn. Brun rullerne på alle sider i olie. Hæld vand ved, og steg kødet under låg ved svag varme i 10 minutter. Tag rullerne op, og lad dem hvile indpakket i stanniol i 10 minutter. Jævn skyen til saucen og smag den til. Fjern snoren, og skær rullerne i tynde skiver.

Smørdampede grøntsager:
Skræl gulerødderne, og riv dem groft. Riv squashen groft. Smelt smørret I en gryde, kom de groft revne grøntsager I, og damp dem let I 2.3 minutter. Tilsæt fløde, og smag til med salt og peber. Kan evt. blandes med frisk pasta. Drys frisk hakket eller tørret basilikum over ved servering





karakterer:
Opskriften er vist 9648 gange,
og udskrevet 168 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu