Kalkunruller med feta
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt : |
|
|
Drys skiverne med salt og peber, læg lidt basilikum og fetaost på hver af rullerne. Rulles og fæstnes med en tandstik. Steges gyldne i lidt olivenolie i en lille gryde. Drysses med mel og overhældes med hønsebouillon og piskefløde. Saucen simrer ca. 30 min og sigtes herefter.
Retten serveres med friskkogt pasta. |
|
Opskriften er vist 8694 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne