Kalkunpande med grønsager
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i smalle strimler og rist det hurtigt i olie på en pande. Tag det af panden og kom de skivede løg og champignon, det fintsnittet rosenkål og peberfrugten i små tern på. Svits ved god varme. Hæld bouillon udrørt med tomatpuré ved, og vend kødstrimlerne heri. Lad det snurre sammen ganske kort. Smag retten til med salt og peber. Server med Trekornsbrød.
|
|
Opskriften er vist 7381 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne