Kalkunkrebinetter med basilikum-champignonsauce
Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød Indsendt : Red : |
|
|
Krebinetter:
Form 4 krebinetter af farsen. Rul en skive bacon om hver. Drys lidt rasp på begge sider. Brun krebinetterne i krydderolien på en varm pande og sæt dem på et ildfast fad. De skal stege i ovnen ca. 8-10 minutter ved 200 grader C. Basilikum/champignonsauce: Hak løget meget fint. Rens champignon og skær dem i skiver. Sauter løget i smør sammen med champignon. Tilsæt hvidvin og lad saucen koge nogle minutter. Rør crème frâiche i saucen. Nu må den ikke koge mere. Klip basilikum i saucen og smag til med salt og peber. Pasta: Kog pastaen i en gryde med 2 l vand, 2 spsk salt og 3 spsk olie, ca. 6 minutter. |
|
Opskriften er vist 8848 gange,
og udskrevet 265 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne