Kalkungryde med sukkerærter
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunfilet Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog risene som angivet på emballagen.
Skær kalkunkødet i strimler. Rens, skyl og halver champignon. Smelt halvdelen af smørret i en gryde og steg kalkunkødet til det er gennemstegt. Tag kødet op, tilsæt resten af smørret og timian. Svits champignon, tag dem op og hæld fløden i gryden sammen med sukkerærterne, som koges i 2 min. Tilsæt kalkunkød og champignon og kog ved svag varme i 2 minutter. Smag til med salt og peber og server med de kogte ris. |
|
Opskriften er vist 15372 gange,
og udskrevet 390 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Bente K - 2011-10-12 10:19:43 det er en rigtig velsmagende ret, som også smager godt med kartoffelmos |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne