Kalkungryde med sesam
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern Indsendt : Red : |
|
|
Smør og honning brunes i en gryde.
Brun kødet lidt ad gangen og tag det over på en tallerken efterhånden.
Når det hele er brunet lægges det tilbage i gryden, tilsæt soya og sesamfrø og hæld vandet på.
Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker og bland dem i.
Læg låg på og lad retten simre i 30 min.
Kom de optøede ærter i og lad det koge i 2-3 min.
Jævn med maizena rørt ud i vand og smag til med salt.
Server retten straks |
|
Opskriften er vist 7068 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne