|
500 |
gram |
Kalkun i strimler500 gram Kalkun i strimler Kan du ikke få fat i kalkun i strimler er det nemmest at skære strimler af kalkunschnitzel, men kalkunbryst kan også bruges.
|
100 |
gram |
Rødløg, pillet vægt100 gram Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
|
0.5 |
dl. |
Olie solsikke/vindruekerne0.5 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
2 |
|
Rød peberfrugt2 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
|
1 |
|
Grøn peberfrugt1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
|
1 |
tsk. |
Karry, stærk1 tsk. Karry, stærk
|
2 |
dl. |
Hvidvin, tør2 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
1 |
dl. |
Hønsebouillon1 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
2 |
dl. |
Madlavningsfløde 18%2 dl. Madlavningsfløde 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
evt. |
Maizena majsstivelse evt. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
|
|
Tilbehør:
|
250 |
gram |
Broccoli250 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
|
400 |
gram |
Gulerødder, skrællet vægt400 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
|
8 |
|
Cherrytomater8 Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
|
100 |
gram |
Østershatte100 gram Østershatte
|
0.5 |
dl. |
Olie solsikke/vindruekerne0.5 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
|
500 |
gram |
Båndpasta, frisk500 gram Båndpasta, frisk
|
| |
Rødløgene skæres i tynde både. Peberfrugterne skæres i strimler.
Kaslkun og grønsager ristes af på en varm pande i olien, karry tilsættes og ristes af sammen med.
Derefter hældes hvidvinen og bouillonen på og koges op, til sidst tilsættes fløden og det hele koges ned til det har jævnet sig selv.
Brug eventuelt lidt maizenamel udrørt i lidt koldt vand.
Tilbehør:
Broccolien skæres ud i små buketter og blancheres, østershattene deles i mindre stykker og ristes med cherrytomaterne let i olien.
Gulerødderne skæres i skiver og koges let, må gerne være sprøde, den friske pasta koges let.
Anretning:
Pastaen lægges i bunden af tallerkenen sautéen lægges midt på det hele, pyntes af med tomaterne, broccolien og gulerodsskiverne.
|