Kalkungryde 02

Kalkungryde 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kalkungryde 02, billede 4 Kalkungryde 02, billede 1 Kalkungryde 02, billede 2 Kalkungryde 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.kalkunstrimler
250 g.champignoner
50 g.smør
5 dl.Mornaysauce 13%
500 g.frosne grønne bønner
0.5 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
 Tilbehør:
7 dl.grønsagsbouillon
4 dl.ris
 
Opskrift:
Skær kalkunkødet i 2 cm lange strimler. Rens og skyl champignonerne.

Smelt halvdelen af smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kalkunkødet heri. Tag kødet op.

Tilsæt resten af smørret og svits de hele champignoner. Tag dem op.

Hæld Mornaysaucen i gryden. Tilsæt de frosne bønner og kog dem i mornaysaucen ca. 4 minutter uden låg. Tilsæt kød, champignoner, salt og peber og bring retten i kog. Kog den ved svag varme og uden låg i ca. 2 minutter. Smag til.

Serveres med løse ris kogt i grønsagsbouillon.





karakterer:
Opskriften er vist 24893 gange,
og udskrevet 343 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu