Kalkungryde 02
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kalkunkødet i 2 cm lange strimler. Rens og skyl champignonerne.
Smelt halvdelen af smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kalkunkødet heri. Tag kødet op. Tilsæt resten af smørret og svits de hele champignoner. Tag dem op. Hæld Mornaysaucen i gryden. Tilsæt de frosne bønner og kog dem i mornaysaucen ca. 4 minutter uden låg. Tilsæt kød, champignoner, salt og peber og bring retten i kog. Kog den ved svag varme og uden låg i ca. 2 minutter. Smag til. Serveres med løse ris kogt i grønsagsbouillon. |
|
Opskriften er vist 24893 gange,
og udskrevet 343 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne