Caponata
Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 220°.
Fordel auberginerne på en bageplade med bagepapir og bag dem 15 min. eller til de har taget lidt farve. Varm imens olien op i en stor stegegryde og sauter løg og bladselleri for jævn varme til løgene er klare. Tilsæt de bagte auberginetern og sauter endnu 5 min. Vend tomaterne i og tilsæt vineddike og sukker, lidt salt og peber. Lad retten simre for svag varme uden låg til alt er mørt og saucen tyk, ca. 30 min. Rist pinjekernerne på en tør pande til de har taget lidt farve og vend dem i retten sammen med rosiner og kapers. Smag til med sukker, vineddike, salt og peber. Lad retten køle helt eller delvis af før den serveres. Den holder sig fint i køleskabet 2-3 dage. Tips: Auberginer kan helt eller delvis erstattes af courgetter. De skal ikke bages før de anvendes. |
|
Opskriften er vist 29224 gange,
og udskrevet 421 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne