Kalkunschnitzel

Kalkunschnitzel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 kalkunschnitzer (250-300 g)
 salt
 peber
1 æg
1 spsk.ymer
3-4 spsk.rasp
3-4 hakkede mandler
1 tsk.stødt timian
0.5 citron saften heraf
1 dl.vand
 evt. 1 reven kartoffel
 
Opskrift:
Krydr kalkunschnitzlerne med salt og peber. Bland æg og ymer og vend kødet heri. Vend dernæst kødet i en blanding af rasp, hakkede mandler og stødt timian. Brun kødet ca. 2 min. på hver side. Tag kødet op. Hæld fedtstoffet fra panden. Kom citronsaften på panden og hæld 1 dl vand ved. Kog den godt igennem. Skal saucen være tykkere tilsæt 1 reven kartoffel. Lad det koge 10-15 min.

Du kan komme hakket persille, hakket kørvel og fx en lille blok frossen spinat i saucen, så har du stuvet spinat ved siden af.





karakterer:
Opskriften er vist 11533 gange,
og udskrevet 218 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu