Kalkunsalat
Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun Indsendt : Red : |
|
|
Steg eller kog kødet med persille, hvidløg, salt og peber. Pil det kolde kød fra skroget. Dryp avocadoskiverne med citronsaft. Rist mandelflagerne på pande i en smule margarine og lad dem hvile på køkkenrulle. Bland alle ingredienser til salaten og pynt med brøndkarse. Bland også dressingen sammen og krydr med salt og peber. Stilles i køleskab til servering.
Serveres med friskbagt brød. |
|
Opskriften er vist 18185 gange,
og udskrevet 339 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne