Kalkunsalat

Kalkunsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

SalaterRet : Salater - FjerkræSalat

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
350 g.kyllingekød eller kalkunkød
 persille
 hvidløg
 salt
 peber
 
 Salat:
1 icebergsalat, snittet
3 stilkebladselleri i tynde skiver
1 moden avocado i tynde skiver
0.5 citron saften heraf
0.5 agurk i skiver
50 g.mandelflager
200 g.rejer
 
 Dressing:
1 rød peberfrugt i meget små tern
0.5 dl.mild chilisauce
150 g.mayonnaise
0.8 dl.cremefraiche
 salt
 peber
 
 Pynt:
 Brøndkarse
 
Opskrift:
Steg eller kog kødet med persille, hvidløg, salt og peber. Pil det kolde kød fra skroget. Dryp avocadoskiverne med citronsaft. Rist mandelflagerne på pande i en smule margarine og lad dem hvile på køkkenrulle. Bland alle ingredienser til salaten og pynt med brøndkarse. Bland også dressingen sammen og krydr med salt og peber. Stilles i køleskab til servering.

Serveres med friskbagt brød.





karakterer:
Opskriften er vist 18186 gange,
og udskrevet 339 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu