Kalkunkølle med valnøddesauce
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunkølle Indsendt : Red : |
|
|
Overlåret fyldes med groft hakket persille og lukkes med kødnåle. Køllen lægges i et ovnfast fad.
Ingredienserne til marinaden piskes sammen og smøres på køllen.
Køllen brunes midt i ovnen 15 minutter ved 225 grader. Vandet hældes ved, og køllen steger færdig i ca. 90 minutter ved 160 grader.
Mens køllen hviler under et stykke folie, laves saucen: Porren skæres i tynde ringe, svitses i olie. Skyen kommes i sammen med valnødder og hvidvin. Snurrer i ca. 5 minutter. Cultura og maizena piskes sammen og røres i saucen. Saucen koges igennem og smages til med salt.
Kalkunkøllen skæres i skiver og serveres med valnøddesauce, pillekartofler og grøn salat. |
|
Opskriften er vist 7338 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne