Kalkungryde med karry og ananas
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern Indsendt : Red : |
|
|
Mel og karry blandes og kødet vendes i blandingen.
Kødet brunes i meget varm olie (brug gerne wok). De snittede løg kommes i og svitses til gennemsigtige. Vædske tilsættes, varmen dæmpes og bønnerne kommes i. Simrer ca 5 min til bønnerne er kogte (der skal være "bid" i dem). Ananas eller æble tilsættes og varmes op - det er vigtig at de kun varmes op ellers mister de smag. Smages til med salt og peber - kan evt. Jævnes med lidt fløde eller maizena. Serves med ris, saltede peanuts, rosiner og eventuelt revet kokos (kokosmel). |
|
Opskriften er vist 26401 gange,
og udskrevet 1068 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Monica1985 - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god ret! Den er nem at lave og smager bare vidunderligt jeanette - 2005-01-01 01:01:01 Superlækker og smagsfuld opskrift til enhver lejlighed |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne