Kalkungryde med karry og ananas

Kalkungryde med karry og ananas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kalkun i tern
250 g.grønne bønner
2 løg, snittede
1 dåseananas i tern eller 2 store madæbler i tern
2 spsk.hvedemel
3 tsk.karry
5 dl.hønsefond (terning og vand)
 olie til stegning
 evt. fløde til jævning
 salt
 peber
 
 
Opskrift:
Mel og karry blandes og kødet vendes i blandingen.

Kødet brunes i meget varm olie (brug gerne wok).

De snittede løg kommes i og svitses til gennemsigtige.

Vædske tilsættes, varmen dæmpes og bønnerne kommes i. Simrer ca 5 min til bønnerne er kogte (der skal være "bid" i dem).

Ananas eller æble tilsættes og varmes op - det er vigtig at de kun varmes op ellers mister de smag.

Smages til med salt og peber - kan evt. Jævnes med lidt fløde eller maizena.

Serves med ris, saltede peanuts, rosiner og eventuelt revet kokos (kokosmel).





karakterer:
Opskriften er vist 26401 gange,
og udskrevet 1068 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtig god ret! Den er nem at lave og smager bare vidunderligt

  -   2005-01-01 01:01:01
Superlækker og smagsfuld opskrift til enhver lejlighed