Kalkunfrikassé 02
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunlår Indsendt : Red : |
|
|
Kom kødet i en gryde med så meget vand, at det lige dækker. Lad det koge op, fjern skummet, tilsæt salt og suppevisk og lad det koge ved ikke for kraftig varme, til kødet er mørt - ca. 50 minutter. Efter ca. 30 minutters kogning lægges de skrællede gulerødder i og koges med.
Si suppen over i en anden gryde. Lad den koge lidt ind, tilsæt meljævning og lad sovsen koge godt igennem. Skær gulerødderne i terninger og kom dem i sammen med ærterne. Lad det varme igennem og smag til. Skær kødet i skiver og servér med kogte kartofler og hakket persille. Tips: Det er bedst at servere persillen til og ikke komme den i retten, hvis en evt. rest skal varmes op senere. |
|
Opskriften er vist 12400 gange,
og udskrevet 202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne