Blommesauce
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
æble (f.eks. Gråsten) skrælles og skære i tern.
Bring blå blommer, æbler og vand i kog for ganske svag varme. Når æblet næsten er kogt ud tilsættes finthakket chili og de øvrige ingredienser og saucen koger ca. 1/2 time. Tag evt. kanelstangen op. Pisk saucen med et piskeris til den er nogenlunde jævn, juster evt. konsistensen med lidt vand og smag til med sukker eller eddike. Tips: Der bliver ca. 1/2 l sauce – rigeligt til 8 personer. Lav evt. en større portion og opbevar den på glas med tætsluttende låg. Den kan fint holde en måneds tid i køleskabet. Saucen kan også koges på hvidvin i stedet for eddike. Tilsæt så kun sukker for at justere den sursøde balance til sidst. |
|
Opskriften er vist 38691 gange,
og udskrevet 550 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne