Kalkuncuvette med chili og ingefær
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkuncuvette Indsendt : |
|
|
Chilien befries for kerner og finthakkes. Blandes med ingefær, salt og peber. Kom de meste i culotten, og smør resten omkring culotten. Culotten snøres op og brunes af på varm pande til den er gyldenbrun på alle sider. Lægges på ildfast fad og sættes i ovn ved 180 grader i ca. 30 min. Herefter tilsættes bouillon og citronsaft og der steges yderligere 25 min. Imens koges ris og forårsløg møre. Saften fra culotten bruges som sauce (kan evt. jævnes med maizena). Culotten skæres i skiver og anrettes med ris og forårsløg på den varme tallerken (fad). Drys med reven citronskal.
|
|
Opskriften er vist 18510 gange,
og udskrevet 448 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne