Kalkunbryst med pikantost
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 120532 gange,
og udskrevet 7674 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Bente - 2010-10-11 18:35:49 Jeg har også prøvet den, pakket ind i bacon i skiver, er du tosset hvor er det bare super godt, kan så absolut anbefales. Jette D - 2009-10-26 01:31:49 En utrolig lækker ret med en skøn sauce, dejlig gæstemad BO - 2007-09-03 00:58:39 Prøv at pakke den ind i bacon, det er guf Per - 2007-08-17 11:20:55 Jo og så syntes jeg ikke det er nødvendigt at fylde efter med bouillon. Birgitte - 2006-12-27 13:14:08 Ganske glimrende.. faktisk rigtig god...! Kasper - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig nem og dejlig mad mille - 2005-01-01 01:01:01 rigtig lækker, børnene er vilde med det!!! Martin - 2005-01-01 01:01:01 Udemærket!! - scorede point hos kæresten med den! Susanne - 2005-01-01 01:01:01 Superlækkert! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne