Kalkunbryst med enebær
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt : Red : |
|
|
Lav et snit i kødet på langs ned til kødets midte. Lav nu en række snit på langs i kødet, så det kan breds ud. Drys med salt og peber.
Rens og hak svampene. Hak løget. Svits løg og svampe i smør til al væden er fordampet. Kom blandingen i en skål og afkøl den. Rør svampene med citronsaft og -skal, enebær. Rosmarin, brødkrumme, æg, salt og peber. Fordel svampeblandingen over kødet. Rul kødet sammen som en roulade. Snør den med kødtråd og læg den i ildfast fad. Dryp med smeltet smør, drys med salt og peber. Stil kødet midt i ovnen i 1¼-1½ time ved 160º til kødet er gennemstegt, dvs. 75º i centrum af kødet. Dryp kødet med lidt smeltet smør under stegningen. Lad kødet hvile tildækket ca. 15 min. inden det skæres i skiver. Servér med pasta vendt i en blanding af smeltet smør, hk. persille og parmesanost samt dampede kvarte fennikler eller broccolibuketter. |
|
Opskriften er vist 11268 gange,
og udskrevet 270 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne