Kalkunbryst fyldt fars i noritang
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt : Red : |
|
|
Fars:
Brødkrumme blendes (eller røres) med æg, fløde og salt. Farsen røres i (må ikke røres for meget herefter). Tag farsen op i en skål og vend krydderurterne i. Smag til med ingefær. Smør farsen i et tyndt lag på noritang, der lige er vendt i vand, rulles til en roulade og fryses ned. Farsroulade: Lav et hul i kalkunbrystet og pres den frosne fars ind. Krydr kalkunbrystet med salt og peber og brun det af i olie og steges færdig i ovn ved 170 grader C i 15-20 min. Lad brystet hvile i 10 - 15 min. inden det skæres i skiver. Tempura dej: Æggehvide og vand piskes sammen og den blandede mel røres i. Friteret blomkål: Blancher blomkålsbuketterne, vend dem i tempuradej og steg disse i olie. Kryddersauce: Svits løg, hvidløg og ingefær i olie, kom rødvin på og nedkog til det halve, derefter tilsættes demi-glace og til sidst fløden. Smag til med krydderurter og tilsæt tomat kort tid før servering. Sauterede urter i soya: Grønsager, svampe og savoykål skæres i strimler og sauteres i olie. Tilsættes soyasauce og smages til med salt og peber. Anretning: Saucen hældes ud på tallerkenen, så den dækker bunden. Herpå lægges 3 tynde skiver kalkun, sauterede urter i soya samt den friterede blomkål. Servér ris eller små stegte kartofler til. |
|
Opskriften er vist 13477 gange,
og udskrevet 214 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne