Kalkunbøffer med ærtepuresauce
Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød Indsendt : Red : |
|
|
Kalkunkødet blandes med salt, peber, havregryn, æg og vand og stilles koldt 15 min.
Imens tilberedes saucen. I den smeltede smør brændes karryen let af. Sukker, fløde, koriander og ærter tilsættes og koges let op. Blendes i foodprocessor til fin konsistens. Sigtes og hældes tilbage i gryden. Gives et opkog og smages til med salt og peber. Kalkunfarsen formes til 4 bøffer og vendes i sesamfrø. Steges ved svag varme, gyldne. Steg dem ca. 8-10 min på hver side. Server med ærtesauce og kartofler. |
|
Opskriften er vist 7843 gange,
og udskrevet 207 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne