Kalkunbøffer med karrysauce
Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun Indsendt : |
|
|
Smelt smørret i en gryde og rør karry og mel i. Bag op med bouillon og mælk. Lad saucen koge 2-3 min. Smag til med salt og peber.
Drys kødet med salt og peber og brun det i olien på en varm pande. Når de er brune, sænkes varmen, og de steger videre ca. 8 min. i alt. Servér med kogte ris til. |
|
Opskriften er vist 7233 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne