Kalkunboller i frikasse
Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød Indsendt : Red : |
|
|
Kødet røres med salt, peber, æg samt gryn. Kartoflerne sættes over at koge. Farsen formes som boller og koges ved meget svag varme i letsaltet vand ca. 10 min. Tages op. I lille gryde steges grøntsager af i lidt smør. Drysses med mel og røres godt igennem. Tilsættes 1 dl væde fra bollerne samt piskefløde. Koges igennem og smages til med salt og peber. Inden servering røres dild i.
Serveres med kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 8134 gange,
og udskrevet 143 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne