Kalkunboller i frikasse

Kalkunboller i frikasse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
350 g.hakket kalkunkød
 salt
 peber
1 lilleæg
1 spsk.havregryn
½ squash, i tern
2 stilkeblegselleri, fintskåret
1 gulerod i tern
25 g.smør
1 spsk.hvedemel
 dl.piskefløde
½ bdt.håndplukket dild
400 g.kartofler
 
Opskrift:
Kødet røres med salt, peber, æg samt gryn. Kartoflerne sættes over at koge. Farsen formes som boller og koges ved meget svag varme i letsaltet vand ca. 10 min. Tages op. I lille gryde steges grøntsager af i lidt smør. Drysses med mel og røres godt igennem. Tilsættes 1 dl væde fra bollerne samt piskefløde. Koges igennem og smages til med salt og peber. Inden servering røres dild i.

Serveres med kogte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 8127 gange,
og udskrevet 143 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu