Kalkunstrimler i risotto med peberfrugt
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Danmark Kilde : HarboeFarm Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med at koge risene efter anvisningen på pakken, imens de koger kan du klargøre kød, porrer og peberfrugt.
En wok varmes godt op. Kalkunstrimlerne ristes i olivenolie sammen med hakkede hvidløg, fint skårede tern af porre og peberfrugter tilsættes når kødet er ristet godt. Ris og rosiner tilsættes retten i wokken og det hele ristes godt sammen og smages til med karry og sød chilisauce samt salt og peber efter behov og smag. Tilbehør kan være mixed salat og et godt landbrød. |
|
Opskriften er vist 90776 gange,
og udskrevet 5210 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (57 stemmer) |
|
Kommentarer Tilde - 2012-02-05 00:51:44 Prøv med vilde ris istedet for de almindelige det smager super godt :) Ann Sophie - 2010-04-28 17:54:26 Vi spiser den jævnligt! Super lækkert og ikke dyrt! Kan bestemt anbefales.. Heidi - 2009-03-04 21:57:31 UHM, lækkert. Istedet for porrer brugte jeg frostne ærter og majs. Virkelig lækkert. anonym - 2008-12-04 21:15:23 En god og lækker ret. som er hutig at tilberede. Vi er en stor familie så brugte mere ris end anvist, men det betyder ik noget, så kan der bare kommes lidt mere kryderier i:) Maja - 2008-01-12 17:06:29 Det der har ikke noget som helst at høre med risotto at gøre. Risotto bør der bruges specielle ris samt retten skal været cremet/lind... ano - 2007-07-25 08:48:21 vil lige minde dig om at risotto ikke bare er ris som vi kender det, så syntes din opskrift er misvisende Lene - 2007-02-08 21:00:02 m.h.t. kalkun strimler, købte jeg idag 1 kg kalkun bryst til 50,00kr i Netto, som jeg så selv skar i strimler Lone G - 2006-12-12 18:26:16 Smager fantastisk og kan laves på en halv time så er perfekt til hverdag bassemor - 2006-12-12 09:01:01 den smager hemleske Per - 2005-01-01 01:01:01 Jeg plejer at købe i superbest, men mener også at brugsen og netto har kalkun, måske ikke i strimler, men du kan snilt selv skære strimler at et bryst, eller bedre nogle schnitzler. Christian - 2006-12-11 13:06:44 hvor køber I kalkun strimler jean - 2006-12-11 10:34:38 lækkert ret bethina - 2005-01-01 01:01:01 rigtig go. Efter anbefaling kom jeg en 1/2 dåse kokosmælk i. Hassing - 2005-01-01 01:01:01 God og nem ret, prøv evt med en dåse kokusmælk.. det holder Michael - 2005-01-01 01:01:01 Lækkert ret, men drop de søde rosiner ;) eva - 2005-01-01 01:01:01 jeg er spændt på at bruge den i vores motivationsgruppe i diabetesforeningen. Mikkel - 2005-01-01 01:01:01 Må jeg lige minde om, at kalkunen skal brunes på alle sider, inden grønsager tilsættes. Ikke som på billede to Per - 2005-01-01 01:01:01 Pas på med styrken på chilisaucen, retten blev ret stærk her. Mathias og Sabrina - 2005-01-01 01:01:01 Det smager rigtig godt.. Kan varmt anbefales.. sanne - 2005-01-01 01:01:01 den er super god Birgith - 2005-01-01 01:01:01 Den er meget nem og lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne