Paprikagryde med ris
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler Oprindelsesland : Danmark Kilde : HarboeFarm Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Strimlerne ristes af med hvidløg og peberfrugt i tern i olie. Paprika, bouillonterning, tomatpuré og vand tilsættes. Lad det simre i 10 minutter.
Jævnes med Maizena og krydres med salt og peber. Serveres med ris. |
|
Opskriften er vist 67152 gange,
og udskrevet 1945 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (46 stemmer) |
|
Kommentarer Camilla - 2015-05-26 21:00:37 Glimrende ret, der smager udemærket. Jeg vil dog bruge mindre vand næste gang. Det er lidt for tyndtflydende. Trine - 2010-08-27 16:27:31 jeg har gjort det at jeg har krydret den lidt med fløde, rødvin og lidt hakket spinat for at få ungerne til at spise noget grønt også og det blev ganske udmærket og nemt at lave de dage man er sent hjemme mee - 2009-12-09 16:04:03 kan man ikke bruge andet end maizena til at jævne det med? plz svar hurtigt:D anonym - 2009-11-05 14:11:10 Kanon opskrift til kyllingerester. Pifter den op med de grøntsager jeg nu har i køleskabet. Véronique - 2009-08-11 20:04:01 Endnu bedre med lidt løg i starten, perfekt mad ... Mette - 2008-08-27 15:56:22 Jeg syntes der manglede noget; så jeg kom nogle champignoner i og nogle coktatilpølser! uhhm Det var lækkert! danny - 2008-05-21 15:44:28 den smager dejligt ! og mine børn elskede den Anna - 2008-02-12 18:19:48 Dejlig ret og smager faktisk ret godt og mig som er ret kræsen Linda - 2008-02-04 19:34:53 Denne ret er super nem at lave og smager udemærket. Kan sagtens tåle mere paprika. Jeg serverede retten med kartoffel/gulerodmos, det var et hit. Alvig - 2008-02-02 02:42:05 En dejlig hurtig ret uden de store armbevægelser. Smager dejligt. En anden Tina - 2008-01-21 12:10:00 Denne paprikagryde smager faktisk rigtig godt !! Louise - 2007-10-27 21:04:03 Så lad vær med at lav den Tina Tina - 2007-10-22 20:05:39 Lyder lidt kedeligt.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne