Ovnbagt kalkunbryst

Ovnbagt kalkunbryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : HarboeFarm

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 skalotteløg
4 dl.ris
200 g.champignon
4 tomater
4 timiankviste
4 dl.hvidvin, tør
3,2 dl.piskefløde
500 g.kalkunbryst
1,5 spsk.citronsaft
1,5 spsk.parmesanost
 
Opskrift:
Brystet brunes af, drysses med salt, peber, hakket persille, hvidløg og citron og bages i ovn ved 160 grader i en time. Risotto: Svits løgene, tilsæt Risotto-ris og hvidvin samt vand og salt. Risene koges møre og der tilsættes lidt fløde og ristede champion. Det hele smages til med lidt revet Parmesanost





karakterer:
Opskriften er vist 37440 gange,
og udskrevet 717 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
I teksten er der hvidløg men ikke i ingredienslisten, i ingredienslisten er der tomater og timiankviste men ikke i teksten, der skal en del gætteri til her, men det er en god ret og risen smager rigtig godt også med 9 % fløde.