Nøddepanerede Kalkunkarbonader

Nøddepanerede Kalkunkarbonader, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : HarboeFarm

Indsendt :     

Ingredienser:
1 fedhvidløg
2 persillestilke
1 løg
1 pakkespinatpasta, frisk
1 bouillonterning
500 g.hakket kalkunkød
200 g.hasselnød, flager
1 dåseflåede tomater
 
Opskrift:
Toastbrød uden skorpe blødes op i mælk og røres sammen med kalkunfarsen og krydres med salt og peber. Farsen formes og paneres i hakkede hasselnøddeflager, steges i olie, serveres med frisk pasta.

Sauce:
Løg, hvidløg svitses i olie og tilsættes flået tomat og timian. Saucen koges i 5-6 minutter, før den blendes.





karakterer:
Opskriften er vist 8708 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu