Nøddepanerede Kalkunkarbonader
Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød Oprindelsesland : Danmark Kilde : HarboeFarm Indsendt : |
|
|
Toastbrød uden skorpe blødes op i mælk og røres sammen med kalkunfarsen og krydres med salt og peber. Farsen formes og paneres i hakkede hasselnøddeflager, steges i olie, serveres med frisk pasta.
Sauce: Løg, hvidløg svitses i olie og tilsættes flået tomat og timian. Saucen koges i 5-6 minutter, før den blendes. |
|
Opskriften er vist 8670 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne