Rabarberkompot
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær rabarberne i skiver, blandes med rørsukker og varmes forsigtigt under låg til rabarberne er møre 6-8 min.
Tips: Ønsker du at tilberede rabarber kompot i ovn så se vores opskrift her Rabarberkompot i ovn |
|
Opskriften er vist 324229 gange,
og udskrevet 3962 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (54 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2024-06-18 16:54:23 God ret til kød Agnete - 2013-12-18 19:52:18 Her er en nem rabarberkompot, der specielt egner sig til kødretter, ex. Grydestegt kylling med skilt sauce, eller en fornem kalvekotelet: ½ kg rabarber, 150 g sukker, ½ tsk. stødt nelliker. -skær rabarberne i småstykker, lægges lagvis i et smurt ildfast fad med sukker og nelliker mellem lagene. dækkes til og stil dem i en 250° varm ovn i 10 min. (det kan godt betale sig at lave en stor portion, de holder sig glimrende i køleskabet. hvis de skal stå mere end 14 dag tilsættes lidt atamon). Sukkermængden kan reguleres efter rabarbernes surhedsgrad. Nanna Duwe - 2013-07-11 22:05:06 Det er en dejlig kompot og specielt at bruge vanilla i opskriften. Mie amerikanske venner love it pixx - 2008-05-23 11:06:55 super hvis man tilsætter lidt vanille |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne