Marinerede schnitzler med abrikos og æble
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Oprindelsesland : Danmark Kilde : HarboeFarm Indsendt : Red : |
|
|
De marinerede schnitzler steges i olie 2-3 minutter på hver side. På samme pande sauteres rødløg skåret fra rod til top i både, abrikoser i strimler plus æblebåde. Det hele tilsættes timianblade, saften fra to appelsiner, og der smages til med 1-2 spsk. eddike samt salt og peber efter behag. Det hele sies og ragouten anrettes på schnitzlerne (evt. pyntet med appelsinskal) mens skyen kan koges ned på panden til en dejlig sauce, evt. jævnet med Maizenamel.
Tilbehør kan være kogte eller råstegte kartofler med persille.
Tips: Ferske schnitzler kan marineres i olivenolie med f.eks. friskpresset citron/appelsin eller honning og soja. |
|
Opskriften er vist 6952 gange,
og udskrevet 147 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne