Landgangsflute med kalkunstrimler
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler Oprindelsesland : Danmark Kilde : HarboeFarm Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Flûten deles, feta og rucolasalat marineres i lidt olivenolie. Tomat skæres i skiver og strimlerne krydres med karry, salt og peber og steges ganske kort tid.
|
|
Opskriften er vist 24773 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (25 stemmer) |
|
Kommentarer ammidt - 2008-01-28 19:58:11 Det er en meget lækker frokost eller nem aftensmad en lørdag aften.Bare god aftensmad på en travl dag hvor man ikke har tid til at lave mad. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne