Krydderurtemarinerede kalkunschnitzler
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Oprindelsesland : Danmark Kilde : HarboeFarm Indsendt : Red : |
|
|
Timian, presset hvidløg og citronskal lægges i olie sammen med schnitzlerne helst dagen før.
Løgene pilles, balsamisk eddike og rødvin samt sukker koges ned til den halve mængde. Løgene koges møre i lagen, kartoflerne rives på et rivejern og steges på en lille pande i olie, krydres med salt og peber. Schnitzlerne steges på hed pande 5-6 minutter. |
|
Opskriften er vist 8036 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne