Kartoffelsalat med kogt, røget kalkunbryst
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Oprindelsesland : Danmark Kilde : HarboeFarm Indsendt : Red : |
|
|
Kogt røget kalkunbryst og kartofler skæres i tern blandes i en skål med cherrytomater, løgringe, radiser. Pinjekerner ristes på en varm pande, derefter svitses kalkunbacon i tern.
Hvidsvindseddike, sennep, salt og peber hældes i skål, olien tilsættes i en tynd stråle mens der piskes. Dressingen overhældes salaten, der drysses med pinjekerner og bacon. Serveres med ristet rugbrød eller flutes, der er gnedet med et halv fed hvidløg, dryppet med lidt olie og krydret med salt og peber. Herefter lunes det i ovnen til det er gyldent. |
|
Opskriften er vist 10869 gange,
og udskrevet 171 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne