Kalkunpølser i svøb
Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun Oprindelsesland : Danmark Kilde : HarboeFarm Indsendt : Red : |
|
|
Pølserne flækkes i halve, svøbes i kalkunbacon og steges i olie på panden i 3-4 min. Salaterne skæres og blandes og tomaterne deles i halve før de tilsættes. Anrettes på tallerken og serveres med sennepscremen og skiver af ristet rugbrød.
|
|
Opskriften er vist 8131 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne