Kalkunoverlår i tern
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunlår Oprindelsesland : Danmark Kilde : HarboeFarm Indsendt : Red : |
|
|
Olie varmes på panden, karry "brændes af" og kalkunoverlår i tern tilsættes. Krydres med salt og peber. Steges i 5-6 min.
Peberfrugt renses og skæres i strimler, forårsløg renses og skæres i skiver på skrå. Grøntsager tilsættes kødet og steger med i 2-3 min. Persillen hakkes fint. Pasta koges, dryppes af i sigte og vendes med kødet på panden. Drysses med persille inden servering. |
|
Opskriften er vist 12887 gange,
og udskrevet 198 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne