Asparges og nye kartofler i sur-sød sauce
Hovedingrediens : Rodfrugter - Nye kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Sur-sød sauce:
Pisk rabarberkompot, vand eller bouillon, eddike, sukker og chili sammen og bring det i kog. Tilsæt majsstivelsen udrørt i koldt vand og kog saucen igennem. Smag til med ingefærsaft og salt og evt. mere sukker og chili. Lad saucen køle lidt af. Skær de grove ender af aspargesene og kasser dem. Del hver asparges i 3 stykker med lange skrå snit. Kog kartoflerne og hæld vandet fra dem og lad dem dampe tørre. Varm en wok eller en stor stegegryde og lynsteg aspargesene i 1 spsk olie ca. 2 min. Vend ca. 1 1/2 dl af saucen i. Vend resten af saucen med kartoflerne. Anret kartofler og asparges på et stort fad Tips: kan bla servers til koteletter |
|
Opskriften er vist 23158 gange,
og udskrevet 322 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne