Kalkunbutterfly med spinat
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Oprindelsesland : Danmark Kilde : HarboeFarm Indsendt : Red : |
|
|
Schnitzlerne brunes af og flækkes. Spinaten skylles, ribbes og svitses af i en lille smule smør og lidt salt og peber. Spinaten lægges sammen med lidt ost i schnitzlen før det bages i ovn ved 170 grader i 10 minutter. Serveres på pastasalat af rødløg, peberfrugt i tern og pastaskruer.
|
|
Opskriften er vist 7688 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne