Kalkunbryst i tern
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern Oprindelsesland : Danmark Kilde : HarboeFarm Indsendt : |
|
|
Peberfrugt og forårsløg renses og skæres i strimler. Tomaterne skylles og halveres. Kalkuntern brunes i fedtstof i 1-2 min, peber og forårsløg tilsættes og steger med i 2 min. Tomaterne tilsættes retten 1 min. inden servering.
Tilbehør: små ovnstegte kartofler, spinatsalat af spæde spinatblade, lidt olivenolie, salt og peber. Onvstegte kartofler: Små kartofler vaskes, kommes i en bradepande, drysses med salt, peber samt 2 fed knust hvidløg. Bages ved 200 gr. i 20-25 min. |
|
Opskriften er vist 13330 gange,
og udskrevet 337 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne