Kalkunbryst i tern

Kalkunbryst i tern, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : HarboeFarm

Indsendt :     

Ingredienser:
1 chili
4 spsk.olie
1,5 spsk.salt & peber
1 peberfrugt, rød
1 peberfrugt, gul
1 lille bakke cherrytomater
8 forårsløg
800 g.kalkunbryst i tern
 
Opskrift:
Peberfrugt og forårsløg renses og skæres i strimler. Tomaterne skylles og halveres. Kalkuntern brunes i fedtstof i 1-2 min, peber og forårsløg tilsættes og steger med i 2 min. Tomaterne tilsættes retten 1 min. inden servering.

Tilbehør:
små ovnstegte kartofler, spinatsalat af spæde spinatblade, lidt olivenolie, salt og peber. Onvstegte kartofler: Små kartofler vaskes, kommes i en bradepande, drysses med salt, peber samt 2 fed knust hvidløg. Bages ved 200 gr. i 20-25 min.





karakterer:
Opskriften er vist 13368 gange,
og udskrevet 337 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu