Kalkun mousakka
Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød Oprindelsesland : Grækenland Kilde : HarboeFarm Indsendt : Red : |
|
|
Kalkunfars, hakket løg, hvidløg og kalkunbacon steges i gryde og smages til med basilikum, salt/peber. Kartofler skrælles, skæres i skiver og steges i olie. Fars og kartofler lægges i lag i ildfast fad, dryssees med revet Mortadella ost, og bages 45 minutter i ovn ved 170 grader.
|
|
Opskriften er vist 19949 gange,
og udskrevet 576 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer heidi - 2005-01-01 01:01:01 smager rigtigt godt.. kom dog en ekstra hakket tomat i Mette - 2005-01-01 01:01:01 hvidløg kan udelades (i tilfælde af hot date) og oregano og mynte kan tilsættes efter smag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne