Kalkun inderfilet
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkuninderfilet Oprindelsesland : Danmark Kilde : HarboeFarm Indsendt : Red : |
|
|
Skær en lomme på langs af inderfiletten, og fyld med røget laks. Luk med tandstikker og krydder hele fileten med salt og peber.
Brunes i olie på panden, og steges i ovn 15-20 minutter ved 180 grader C. På samme pande sauteres svampe, sukkerærter samt fint skåret citrongræs (eller limesaft med reven skal). Krydres med salt og peber. Ved servering skæres inderfiletten i skiver og anrettes på grøntsagerne. Panden koges af med et glas hvidvin og jævnes evt. med Maizenamel. Tilsættes friskhakket estragon eller persille. Tilbehør kan være vilde ris eller frisk grøn pasta. Tips: Inderfiletten kan også fyldes med rejer – eller fileten kan skæres ud i bøffer, der omvikles med bacon – kalkunbacon naturligvis – der steges på panden. |
|
Opskriften er vist 30902 gange,
og udskrevet 253 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne