Dyreryk
Hovedingrediens : Rådyr - Dyreryg Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Dyreryggen vaskes i flere hold vand og tørres.
Alle hinder flås af, helst på en gang og med forsigtighed, da man ellers let beskadiger kødet.
Dyreryggen indgnides i salt og peber og kan enten pensles med olie, beklædes med smør- eller margarinestykker, overhældes med brunet fedtstof eller barderes med tynde spækskiver, hvorefter den sættes i en meget varm ovn. Når stegen er brun, tilsættes den kogende væske, og de rengjorte urter, og dyreryggen steges ved jævn varme ¾-1 time. Skyen sies og jævnes og tillaves som vildtsauce. Ved anretningen skæres filetterne løse, disse skæres på tværs i skrå, tynde skiver, samles og lægges igen på rygsøjlen. Kan garneres med fuglereder med salat, små krustader med grønsager eller tarteletter med æblemos og ribsgele. Man kan anvende ryggen af dansk rå- eller dådyr eller indført rensdyr. |
|
Opskriften er vist 29759 gange,
og udskrevet 911 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (36 stemmer) |
|
Kommentarer mik - 2005-01-01 01:01:01 uha den blev tør!! Den skal man ikke prøve igen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne