Mignon med kalkunbacon
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunfilet Oprindelsesland : Danmark Kilde : HarboeFarm Indsendt : Red : |
|
|
Tandstikkerne lægges i blød i vand i 2 min. Filet'en udskæres til ca. 8 bøffer. Et stykke bacon vikles om hver bøf, og en tandstik sættes i for at holde på det.
Champignon renses og skæres i kvarte. Rødløg pilles og skæres i både. Bønner nippes, kommes i en skål og overhældes med kogende vand. De står i 3 min., hvorefter de stilles til afdrypning i en sigte. Tomater og squash skæres i 0,5 cm. tykke skiver. På en pande varmes 1 spsk. olie, karry tilsættes, og derefter tilsættes champignon og rødløg. Det hele ristes i 5 min. Pasta koges efter anvisning, afdryppes og kommes i en skål, hvorefter champignon, rødløg og bønner vendes i pastaen. Squash og tomat samles således: En skive squash i bunden, tomat, squash osv - der afsluttes med en squash. Der laves 8 "tårne" som krydres med salt og peber. Bages i ovnen ved 180 grader i 15 min. Ingredienserne til den kolde sauce røres sammen og smages til med salt og peber. Bøfferne steges på panden i 3-4 min. på hver side. |
|
Opskriften er vist 10750 gange,
og udskrevet 172 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne