Mignon med kalkunbacon

Mignon med kalkunbacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunfilet

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : HarboeFarm

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 dl.créme fraîche
1 bakkepasta, frisk
2 spsk.olie
1.5 spsk.salt & peber
160 g.champignon
2 tomater
1 rødløg
1 squash
2 spsk.citronsaft
800 g.kalkunfilet
8 stk.kalkunbacon i skiver
100 g.bønner, grønne
2 spsk.kørvel, hakket
0.8 spsk.rosépeberkorn, knust
 
Opskrift:
Tandstikkerne lægges i blød i vand i 2 min. Filet'en udskæres til ca. 8 bøffer. Et stykke bacon vikles om hver bøf, og en tandstik sættes i for at holde på det.

Champignon renses og skæres i kvarte. Rødløg pilles og skæres i både. Bønner nippes, kommes i en skål og overhældes med kogende vand. De står i 3 min., hvorefter de stilles til afdrypning i en sigte. Tomater og squash skæres i 0,5 cm. tykke skiver.

På en pande varmes 1 spsk. olie, karry tilsættes, og derefter tilsættes champignon og rødløg. Det hele ristes i 5 min.

Pasta koges efter anvisning, afdryppes og kommes i en skål, hvorefter champignon, rødløg og bønner vendes i pastaen.

Squash og tomat samles således:
En skive squash i bunden, tomat, squash osv - der afsluttes med en squash. Der laves 8 "tårne" som krydres med salt og peber. Bages i ovnen ved 180 grader i 15 min.

Ingredienserne til den kolde sauce røres sammen og smages til med salt og peber. Bøfferne steges på panden i 3-4 min. på hver side.





karakterer:
Opskriften er vist 10750 gange,
og udskrevet 172 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu