Asparges og nye kartofler i sur-sød sauce med koteletter
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sur-sød sauce:
Rens rabarberne og skær dem i ca. 1 cm. stykker. Kog dem med lidt vand og sukker ved svag varme indtil de er lige ved at koge ud. Vand eller bouillon, eddike, sukker og sambal oelek piskes i og bringes i kog. Tilsæt majsstivelsen udrørt i koldt vand og kog saucen igennem. Smag til med ingefær og salt og evt. mere sukker og sambal oelek. Lad saucen køle lidt af. Skær de grove ender af aspargesene og kasser dem. Del hver asparges i 3 stykker med lange skrå snit. Kog kartoflerne og hæld vandet fra dem og lad dem dampe tørre. Steg koteletterne i 1 spsk olie på en varm pande, eller grill dem ca. 2 min. på hver side. Varm en wok eller en stor stegegryde og lynsteg aspargesene i 1 spsk olie ca. 2 min. Vend ca. 1 1/2 dl af saucen i. Vend resten af saucen med kartoflerne. Anret kartofler og asparges på et stort fad med de stegte/grillede koteletter. |
|
Opskriften er vist 108980 gange,
og udskrevet 5829 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Beth - 2017-05-08 09:29:05 Saucen er meget stærk. SpejderLasse - 2013-05-26 11:38:57 Lækker sursød sauce. Den kan også bruges til meget andet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne