Lammeschnitzler med urtesauce
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Løget skæres i små tern. Krydderurterne hakkes. Løg og krydderurter svitses i en gryde i smørret.
Hvidvin og bouillon tilsættes, og saucen småkoger et par min.
Lige inden serveringen piskes creme fraiche i, saucen varmes igennem men må ikke koge. Smages til med salt og peber. Lammeschnitzlerne snittes i fedtkanten og steges på en tør pande ved god varme ca. 4 min. på hver side og drysses med salt og peber. Serveres med Kartofler evt. broccoli. |
|
Opskriften er vist 7534 gange,
og udskrevet 255 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne