Senepsbov med majroer
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel Indsendt : Red : |
|
|
Lammeboven lægges i en lille bradepande. Gnides med salt, smøres med sennep og drysses med franskbrødskrummer. Brunes i ovnen ca. 15 min. ved 225 grader.
Majroer og porre skæres i tynde skiver, lægges i bradepanden under lammeboven og drysses med salt. Vand og sennep røres sammen og hældes ved. Boven vidersteger ca. 1 1/4 - 1 1/2 time ved 160 grader. Boven hviler indpakket i folie ca. 10 min. Majroer og porre varmes evt. i en gryde, mens boven skæres i skiver. Serveres med groft brød. |
|
Opskriften er vist 8834 gange,
og udskrevet 527 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne