Kalkuncuvette
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkuncuvette Oprindelsesland : Danmark Kilde : HarboeFarm Indsendt : Red : |
|
|
Cuvetten krydres med salt og peber og anbringes på urter i tern (1-1,5 cm.) samt laurbærblade og timian. Det hele tilsættes ¼ l. vand. Steges i ovn ved 180 grader i 55-60 minutter.
Når stegen er færdig skæres den i skiver på 1 cm. og urterne smages til med salt og peber hvorefter de sigtes. Kødet anrettes på urterne og suppen (fonden) koges ned til ca. 2 dl. Jævnes evt. med Maizenamel og Dijon sennep tilsættes efter smag. Tilbehør kan være aspargeskartofler. Tips: Samme opskrift kan med stort udbytte anvendes på en koldrøget, honningmarineret kalkuncuvette. I så fald er stegetiden den halve. |
|
Opskriften er vist 48119 gange,
og udskrevet 902 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (15 stemmer) |
|
Kommentarer brumbasse50 - 2010-07-29 16:18:28 Amatørkokken takker! kanon-opskrift, især for en solo-fyr som mig! Marianne - 2005-01-01 01:01:01 Man kan skære kartofler i tern og ligge dem i fadet med de andre urter. Lisa - 2005-01-01 01:01:01 den er rigtig god.. du skulle prøve den 2 gange om uge |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne