Kalkunblanquette med mango og sorte ris
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern Indsendt : Red : |
|
|
Risene skylles godt. Koges ca. 45-50 min.
Kalkunkødet koges mørt i bouillonen sammen med løg og peberkorn. Koges ca. 25 min. Skummes under kogningen. Kødet tages op. Løg og peberkorn fjernes. Bouillonen koges ind til det halve, tilsættes piskefløde, koges op og jævnes med maizena. Tilføj mango og forårsløg og kog atter et par minutter. Smag til med salt og peber. Server med sorte ris. |
|
Opskriften er vist 10303 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne