Kalkun Picata med tomatsauce og spaghetti
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Parmesan, æg, persille piskes sammen og stilles kold. Løg og hvidløg sauteres gyldne og tilsættes de hakkede tomater. Saucen smages til med salt, oregano og peber. Spaghetti koges al dente.
Schnitzlerne lægges i lille plastpose og bankes flade med håndroden. Krydres herefter med salt og peber. Vendes i mel inden de vendes i ostemassen. Steges i olie/smør til de er gyldne. |
|
Opskriften er vist 21701 gange,
og udskrevet 382 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Christian Mathiasen - 2013-09-13 20:11:08 Så er du lidt af en noob hvis du skiftede parmesanen ud med pizza topping. Just saying! anette pedersen - 2012-10-10 11:04:52 kalkunen er fantastisk god, jeg har også prøvet at skifte parmasanen ud med pizza-topping og det gav en helt anden og rigtig god smag. dog trækker sovsen ned, der er ikke ret meget smag i den. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne