Kalkun Picata med tomatsauce og spaghetti

Kalkun Picata med tomatsauce og spaghetti, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Kalkun Picata med tomatsauce og spaghetti, billede 4 Kalkun Picata med tomatsauce og spaghetti, billede 1 Kalkun Picata med tomatsauce og spaghetti, billede 2 Kalkun Picata med tomatsauce og spaghetti, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 tynde kalkunschnitzler á 75 g
 
50 g.reven parmesanost
1 æg
¼ bdt.finthakket persille
1 knsp.tørret oregano
 salt
 peber
 
 lidt hvedemel til panering
½ finthakket løg
 
1 fedfinthakket hvidløg
1 ds.hakkede tomater
 olivenolie til stegning
 
10 g.smør til stegning
 
200 g.spaghetti
 
Opskrift:
Parmesan, æg, persille piskes sammen og stilles kold. Løg og hvidløg sauteres gyldne og tilsættes de hakkede tomater. Saucen smages til med salt, oregano og peber. Spaghetti koges al dente.

Schnitzlerne lægges i lille plastpose og bankes flade med håndroden. Krydres herefter med salt og peber. Vendes i mel inden de vendes i ostemassen. Steges i olie/smør til de er gyldne.





karakterer:
Opskriften er vist 21701 gange,
og udskrevet 382 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-09-13 20:11:08
Så er du lidt af en noob hvis du skiftede parmesanen ud med pizza topping. Just saying!

  -   2012-10-10 11:04:52
kalkunen er fantastisk god, jeg har også prøvet at skifte parmasanen ud med pizza-topping og det gav en helt anden og rigtig god smag. dog trækker sovsen ned, der er ikke ret meget smag i den.