Kalkunfrikadelle med Feta
Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød Indsendt : Red : |
|
|
Rør alle ingredienserne undtagen fetaosten og persille sammen i en skål til en ret lind fars. Sæt den tildækket i køleskab 1 time.
Mos fetaosten med en gaffel, og vend den i farsen sammen med hakket persille. Bland lidt mel og rasp med salt og peber i en dyb tallerken. Form farsen med hænder dyppet i mel, og tril dem i raspblandingen. De er stadig bløde, men de skal nok holde sammen. Sæt dem på panden, og brun dem gyldne i smør. Dæmp varmen og steg ca. 4 minutter på hver side. Tilbehøret kan være grøntsager, salat, pasta og/eller kartofler. |
|
Opskriften er vist 11492 gange,
og udskrevet 473 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne